Tietoa meistä

Matias Kummila (s. 1990)

Matias on toiminut puuseppäyrittäjänä vuodesta 2016 lähtien, ja siinä sivussa tehnyt myös puualan opettajan sijaisuuksia. Puusepän työssä Matiakseen vetoaa alan monipuolisuus sekä käsillä tekeminen. Vapaa-aikanaan Matias puuhastelee projektiautojen parissa, ja kesällä hänet voi löytää myös Pyhämaan Suviteatterin lavalta!

Matias asuu Euran Mannilassa yhdessä Mimmin ja lemmikkikissojensa kanssa.


Lasse Marttila (s. 1960)

Lasse on koulutukseltaan autonasentaja, mutta hän on työskennellyt isänsä jalanjäljissä rakennus- ja puualan yrittäjänä jo vuodesta 1987 lähtien - vankkaa puualan kokemusta siis löytyy. Lassen kiinnostus puutöihin heräsi toden teolla 7. luokalla, vaikka sitä ennen puutyöt olivat varsinainen inhokkiaine. Lasse asuu puolisonsa Tarjan, koiran ja kissojen kanssa merellisessä Pyhämaassa, joka on nykyisin osa Uuttakaupunkia.

Vapaa-ajallaan Lasse toimii aktiivisesti järjestötoiminnassa;
hän on mukana paitsi Pyhämaan Kotiseutuyhdistyksen toiminnassa, myös Pyhämaan
Nuorisoseuran toiminnassa. Lisäksi hän toimii Laitilan jääkiekkoedustusjoukkueen
huoltajana ja on mukana näyttelemässä Pyhämaan Suviteatterissa.


Klaus Kaikkonen (s. 1965)

Huittisissa asuva Klaus on koulutukseltaan huonekalumallin rakentaja. Hän on toiminut puuseppäyrittäjänä jo vuodesta 1995 ja toiminut myös 9 vuoden ajan puualan opettajana Vammalan ammattikoulussa.

Puutöissä Klausia viehättää erityisesti mahdollisuus työstää haastavia ja kiinnostavia projekteja alusta loppuun saakka. Vapaa-ajallaan Klaus on innokas kalastaja ja vetouistelija, ja luotsaa myös kalastuskerhoa nuorille.


Mimmi Marttila (s. 1992)

Mimmin kiinnostus puualaan juontuu jo lapsuudesta ja taitaa kulkea myös geeneissä, sillä hänen suvussaan on ollut useita puuseppiä ja rakentajia. Puuseppäyrittäjänä Mimmi on työskennellyt vuodesta 2016 lähtien ja on kiinnostunut etenkin omien tuotteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta, ja se onkin jo työnalla.

Mimmillä on puualan perustutkinnon lisäksi eläintenhoitajan koulutus, ja kotoa löytyykin Matiaksen lisäksi lemmikkikissoja.